sjukan



Tröttheten sitter i än idag, fast dock så sov jag fråm till 8.30 så det behövdes nog, vaknade av att Micke ringde o sa godmorgon, han blidde lite paff att jag sov än..
sen pratade jag med Ida lite via sms då hon ligger fortgarande inlagd på sjukan stackarn :( men jag hoppas verkligen att hon får den hjälp hon ska ha nu, jag har sjv varit i liknande läge, inte kunnat äta,
så vet lite av vad hon går igenom .. :( <3<3<3 önskar jag kunde tagit över det så kunde hon vara frisk ..

Kikki var här en runda på kaffe nu innan hon skulle på jobbet , hon får sitt köksmöblemang från Ekeby möbelaffär levererat o monterat imorgon :)) hon längtade såklart .

Imorgon e det jobb, sen på eftermiddagen så e det start för hundkursen, ska bli nice, lite ordning o reda kan bara bli bra ..

Varit iväg o handlat det nya batman spelet till kotten med idag , så han e helt uppe idet, men fanns mkt han ville ha på toys are us, men får bli mer en annan gång..

Mest idag så går mina tankar till vår stora tös som e på sjukan :( man e hjälplös som förälder ibland ..

.........>livets tunnel<...........

tung

Då var helgen gjord, många långa timmar , men som vanligt har det gått fort o bra ..
Idag är jag ledig, fast ska iväg på begravning, så har en känsla av att denna dagen kommer bli tung, på olika vis .
Ska försöka få fatt i Ida med då jag såg på facebook att hon var inlagd på sjukan :( inte bra, gör att jag får en massa tankar o undringar som jag inte vill, hoppas bara att hon blir bättre snart, <3


..........>instinkt<..........

Festival



Blev festival i 2 omgångar igår, en runda med barn/barnbarn <3<3<3 sen en runda på kvällen bara jag o gubben min , var en mkt trevlig dag som vi njöt av , karusellåkning i massor , jisses vad tuff Melvin är han tom åkte larven hahaha goe prins <3<3<3
Handlade langos av ngra vi kände för längesedan , eller rättaresagt micke handlade, jag gillar inte langos ;) jag tog thaibox, gott gott ..

Idag blir det jobb i em för min del , men Micke o kotten ska in på festivalen idag med, och kotten ska ge honom snälleblicken så han kan få lite nytt fotbollställ igen haha , hmm ,, jag tror att den kommer gå hem ,
har ju en gubbe som smälter som smör för både kotten o Melvinbus <3<3<3  e så gött o se ..

nu blir det lite frukost , sen så ska räkningarna betalas, lika bra att få det gjort, e ju så tråkigt, så desto fortare det blir gjort så är det ett tråkmåste mindre ;)

Blir sol sol idag me , så njuuut mina vänner , för det ska vi ..


.......>hakuna matata<..........

stranden



Vilken härlig dag det var igår, vaknade på toppenhumör o det höll i sig hela dagen, var iväg o fick nya skor till kotten , därefter mötte vi upp syster o dem på stranden, jisses vad varmt det var,
färg fick jag ordentligt på ryggen , och det behövdes hehe, jag sitter oftast i solstolen o solar framsidan, så ser lite dingt ut e helt eller nu kan jag säga var helt vit ;)
Fast jag måste erkänna att jag gillar sjöar mer, e trevligare att bada o sola där, inga maneter , inte så fullt av äcklig tång o så , tror nog inte jag kör ner o badar vid havet mer i år, skulle vara med hunden i såfall ;)

Efter stranden ringde jag Ida, hämtade upp Melvin <3 sen vidare hem , sen blev det bad bus, mat o mys i massor här, blev sängdax för prinsen vid 21.00 lite för sent, men vi hade det så mysigt, han somnade som en stock när jag nattade honom <3<3<3 han sover än och klockan går mor 9.30 så även han blev trötter igår av allt bus o mys..

Idag blir det festivalen i em, skulle haft Melvin tills imorgon men Ida fick jobba dag direkt efter sin natt nu , så hon slutar 15.00 så ska möta upp henne och antagligen gå en runda på festivalen , sen pussa Melvin hej då för denna gången..

Ja får väl se vad denna härliga dag med har att erbjuda idag , känner mig full av energi idag med :))


.............>chopp chopp<.............

kaffe



Visst är det så , det bästa med morgonen är kaffestunden :)) för mig är det så iallafall, finns ingen kopp/mugg som smakar lika gott som morgonkoppen .. skulle aldrig klara mig utan denna underbara morgondryck ;)

Som sagt nu e det morgon o jag sitter med mitt morgonkaffe som alltid, och njuter av tysnaden, är ledig idag , och ser ut som solen kommer finnas för oss idag <3

Ska in en runda nu på fm till staden o hämta nya skor till kotten, sen får jag se vad som ska ske, ikväll ska jag åtminstonde hämta barnbarnet , ska vara här till Fredag , så glad jag e för det <3<3<3
Känns som jag vaknat på ett energibra humör idag, nice , kan växla annars ibland helt slut o tråkig känner jag , men inte idag :))

Njut av er mugg kaffe nu alla , så hörs vi nder dagen ngn gång :))


........>guldstunder<...........

skönhetsfix

Lite skönhetsfix här ikväll, jag Mickan o kotten har ansiksmasker allihop hehe, så hoppas inte det ringer på dörren för ingen av oss vill öppna hehe :)

Kotten tycker det känns lite läskigt haha goe han <3

imorgon e jag såå ledig , fast ska hämta prinsen på kvällen o få lov att ha honom till fredag fm, ska bli så nice, kul att det e festival på torsdag med ju , så kan vi vara där med, så blir det lite kul för dem med :)

jisses vad det stramar i ansiktet snart dax att skölja bort masken tror jag ;)
kikki var här innan idag med , alltid nice när de kommer hem ett tag <3 e ju faktiskt alldeles för tomt nu när de blivet så stora o flyttat, vill ju ha liv o rörelse ..

Nä nu attans blir det in o ta väck det i ansiktet :)

...........>chopp chopp<..........

huet



Blir en solig dag , nu kommer sommaren såklart när jag inte har mer semester, så varsegod alla, solen är här, jag har börjat jobba, är som det brukar ..
turligt nog så har jag ett gott schema så jag kan njuta mina lediga dagar .
Idag har jag bara p-möte på schemat, så inget så jätte ansträngande precis, kotten e på fritids hela dagen då de hade utflykt på schemat, skojj o sol o allt :)<3

efter idag har jag 2 härliga förhoppningsvis lediga soliga dagar att se fram emot :)
nu på Torsdag börjar festivalen så får ner där då, sen jobbar jag ju, och vill såklart gå med gubben o kotten med där, sen blir det säkerligen ngn runda ner där med jobb, har ju sådant nice jobb ;)

Blir en långrunda i skogen sen ngn gång idag, är det bästa som finns när man behöver hitta sig sjv i allt som snurrar i huet på en, man liksom kan rensa o sortera o få lite konkret förståelse på hur o vrf man tänker o känner som man gör, och sen sortera bort sådant som igentligen inte är ngt att vara så orolig för..
men man e ju som man är, ibland blir det höna av en fjäder och jag vet ju sjv att jag kan vara lite överdramatisk , suuck inget bra, men e ju sån jag e .. på gott o ont ibland..

måste börja städa ur o rensa i källaren med, har liksom hamnat en massa där nere nu , inget stök som syns, men var gång jag går ner o ska tvätta så blir jag trötter på mig att jag inte tagit hand om det än , så kanske kanske en liten stund där idag hehe ;)

.........>ytterligare ett ljus är tänt för ngn i himmelen<...........

svåraste




........>                <...............

jobbet

Har precis varit o sagt godmorgon till kotten, han ska ju upp till fritids nu , och jag ska bege mig till jobbet, gääääsp vad det är tidigt .
Skulle lätt kunna sova ngn timme till, fast imorgon har jag lite sovmorgon iallafall.


..........>choff choff<..........

helikopter

idag så ska vi bege oss hemmåt, blandade känslor, haft det så nice här uppe nu, med gott sällskap o mkt skratt, och det är vad vi behövt nu..
Kotten fick flyga helikopter igår med en av campinggrannarna , Pär o Lena , fast var Pår som åkte med :))
vi blidde på marken där vi står tryggt hehe..en upplevelse tyckte kotten..

men ska nu bli skönt att få komma hem igen, och ta vardagens alla måsten igen, ska jobba på måndag och det ska bli nice att få komma in i vanliga rutiner ..

det är inte så svårt att hantera saker när andra inte förstår, det är när man inte riktigt förstår sig på sig sjv som är jobbigt ...

och just nu fattar jag mig inte på mig sjv alls..............


............>vindar<..................

fika


Idag blir det en varm dag, det började såhär igår med men sen blidde det regn i massor, chockad ?? nä knappast då jag oftast får med mig regn var jag än går :/
men kan hoppas på sol idag hela dagen..
Idag fyller Tilda år 2 år ett grattis till henne från oss :)) blir fika hos dem sen ..

imorse var jag vaken ganska så tidigt, så gick en lång promenad med valpis, fick ju ett sådant härligt besked från vetrinären igår, hon är äntligen helt frisk, snacka om att det var verkligen på gränsen nu till att vi inte hade råd att forsätta med alla behandlingar, blev så glad att tårarna brände :))
men hon e ganska så oupfostrad så får ta tag i den biten nu hehe ;)

..........>stjärnor<...............

omtänksamt

En solig morgon här i husvagnen, fast ser att det kommer ngra tråkgrå moln hittåt, så får passa på att ta vara på soltiden o njuta,
saknar min käre make här, även om jag har barnen här o gott sällskap så vill jag kunna krypa in till honom om kvällarna, allra helst när man e lite slutkörd i tankar o så,
fast jag ångrar mig inte att vi körde upp, vi behövde det, kotten mår så bra här, tror detta är stället han trivs bäst på i hela hans värld, och då ska han så klart få vara här <3<3<3
han var ute till ganska så sent med Mickan igår, de satt nere vid campingbrasan o njöt igår, känns så bra att även Mickan tar sig lite extra tid för honom nu, även om det känns som han utnyttjar situationen lite så får det väl vara så ..
Nu på fm fick jag ett samtal från vår vikarierande chef, jag var ju ganska så besviken på honom sist jag pratade med honom när jag behövde akut ledigt, men nu ringde han o vi pratade lite, känndes jättebra, så blev sol i mig igen, ett mkt omtänksamt samtal var det , känns så nice, för man behöver sådant när allt e grått :))) så tackkkkkk..

Nu ska jag passa på att städa upp lite i husvagnen medan Mickan o kotten är nere o badar, blir lättast när man e sjv att städa.. ha en goedag till er alla <3

............>ord som gör så mkt<..................

helande



Så var det mogron , jag har en sussande slutkörd kotte som sover djupt än , var en lång dag för oss igår, mkt som ha nog inte riktigt tagit in än , men det kommer ..
Funderar på om jag ska packa ut i bilen o bege mig till husvagnen o tillbringa helgen där med honom o förhoppningsvis Mickan, att bara vara vi,
tror det är bland det bästa för honom nu, där är en sådan underbar vacker omgivning med skog , sjö, naturen e helande ju för själ o hjärta, och är vi där så har man inga måsten , så då är jag där precis när han vill o behöver det ,
finns ju andra kompisar för honom med om han vill bara leka o busa , och bara vara kotten <3<3<3

Själv skulle jag nog också behöva det , känns som ett tåg kört över mig, blev helt slut på energi jag med, mer än vad jag trodde ..
Micke jobbar ju tråkigt nog hade ju annars varit skönt att rymma lite från vardagens tunga saker nu alla tillsammans, blir ensamt för honom, men jag vet att han förstår om vi åker <3<3<3

Jag hoppas o tror att alla ni som ingår i familjen vet att jag älskar er hela högen , sen bryr jag mig inte om
allt runt omkring..
man vet aldrig när saker o livet tar slut, var morgon man stiger upp, vet man ju aldrig vad som komma ska den dagen, för allt som man tror man har koll på är igentligen så skört, allt kan förändras o man tappar all kontroll över livet på ngn sekund, så det ända man kan göra är att ta vara på varje dag och försöka få den att bli så fin som möjligt,
och ta vara på de man älskar och får lyckan att finnas för..


.........>balansgång<................

virr varv



Just nu är allt et virr varv , vet inte riktigt hur dagen ska sluta :( går här vankande fram o tillbaks väntar på att kotten ska komma hem med bussen från fritids så vi kan åka direkt,
är så arg på mig sjv att jag inte lyssnar när jag känner på mig att det är ngt , jag skrev ju i mitt morgoninlägg att ngn väckt mig ngra gånger inatt, ja o så var det, ingen inbillning e jag säker på nu, kände det i hela kroppen,
var ambivalent att jag skulle låta kotten åka på utflykt för han hade ont i benet , men han ville ju så gärna, och nu önskar jag bara han var här,
vi måste iväg vara hos ngn annan så fort jag fått hem han, typiskt så hittar jag inte till skogen där de är :(((
annars hade jag hämtat , men vinner bara en 30 min på att försöka, så väntar här otåligt..

Så många tankar som går i mitt huvud just nu , om detta som händer här o nu , och allt runt om oss i vårt liv, gör vi verkligen rätt , handlar vvi verkligen rätt...

Hur ska jag hantera o finnas idag ??? jag har ingen jävla aning faktiskt , känner mig så urkass, det e ju jag som ska vara tryggheten nu, men klarar jag ge svar på alla frågor som kommer ??? jag vet ju inget ..
Skulle  börja jobba i em , men blev akut semester, blev tokig på vikarierande chefen, skiter jag i , ibland undrar jag hur faen vissa e funtade, krångla till saker , och säga ,, se om vi kan lösa det
annars får jag jobba, skit ner er ..
finns inte p kartan, kände bara hur jag bubblade över :((.. men tackar att gruppledarn ringde upp så snabbt som hon gjorde, och hörde hur det var <3<3<3 och sa precis det man behöver höra när allt bara känns kaos, vi fixar det , tänk inte på detta , detta är ett nödläge ..
kände hur klumpen i magen släppte.. tack .. jag hade i o för sig åkt ändå, för familjen är viktigare än ngt på denna jord, och hade aldrig kunna förlåta mig sjv om vi inte åkt..

jag önskar klockan kunde gå snabbare nu så vi var på väg , just nu skriver jag i frustration över mig sjv att jag inte fattade o lät kotten vara hemma från fritids .. så trög så trög e man ..
Pratat med gubben ngra gånger då ha ringt ,
han är styrkan i familjen , så stark o förstående , att han orkar lyssna när min mun bara babblar på fattar jag inte ibland <3<3<3 älskar honom av hela mitt hjärta ..

Det finns saker jag önskat vore annerlunda i livet , och allt sådant bara bubblar upp i huet nu när det blir så här, och igentligen orkar jag inte ha det då med, men kan inte styra över det , ibland e ens största styrka ens största svaghet med ..


..........>att säga farväl<...........

utflykt

Så var det dax för normala dagar igen, jobba i em, ska bli skönt att få komma igång igen, var på busis i går så kotten fick spralla av sig, var bra trodde jag, men var nog lite för mkt lek o bus ändå, idag har han ont i benet rejält, inte likt honom , e lite smått orolig faktiskt, men får se hur det blir,
idag är det fitids för honom, som han längtat, till alla sina kompisar där:) så han e så glad att få gå dit idag,
de ska på utflykt idag så har packat hans ryggsäck, hoppas bara han inte får för ont ..

imorgon ska de med på utflykt ganska så mkt utflykter på gott o ont, e ju kul i lagom mängd , nää nu e jag gnällig e rädd för att det ska bli för mkt för kotten helt enkelt.

igår så åkte melvinbus hem på morgonen till sin pappa , fick lite kaffe fika med både Ida o kikki :)) de väckte oss på morgonen.. men gör nget ..

Tjaffsade med försäkringsbolaget lite om vad som ingår i valpis försäkring o nte, får se vad som komma ska med allt där .

fick ett samtal som inte var så kul med igår , massor av styrkekramar till personen som ringde , hon har det inte lätt nu , ska ge henne en bamsekram när vi träffas nästa vecka.
Gubben min började jobba igår o var ganska så trött när han kom hem <3 sen strax innan 22.00 så fick han ta på sig o köra o hämta Mickan som var hos en kompis som ville hem då hon inte mådde så bra :( stackars hon , hoppas det känns bättre idag <3

Haft jobbiga drömmar inatt, så e lite off nu på morgonen, känns som jag haft ngn som väckt mig hela tiden, och känns så verkligt att jag nästan blir rädd,

Konstiga saker det där, men e som det är , och jag vet ju ....
Nä lite mer morgonkaffe så jag vaknar till , hoppas solen stannar hela dagen så kotten o de får en fin o solig utflyktsdag ..


.........>drömmar,,,,verkligt,,<..................

låna



Nu sitter jag här med morgon kaffet i massor o väntar ut tiden för att det ska bli dax att köra till vetrinären, sen efter det ska jag hämta upp vårt barnbarn <3<3<3 som vi ska låna tills imorgon fm , ska bli så mysigt, undra om han vill hjälpa till att baka ??
ska även in om väla idag o lämna in mickans mobil ju, men ska nog gå bra hehe ;)
Ha en goedag alla , för det ska vi ha med barnbarnsmys o allt <3<3<3 var ett tag sen ju :)))

.......>det bästa man har<.........

Söndagkväll



Idag har det varit en riktig Söndag, en sådan seg , kall , tråkdag..
Kikki o ludde var här innan , så det pigga ju upp en lite <3
Har städat o plockat o äntligen hittat försäkringen på Mickans mobil, så ska lämna in den imorgon så hon kan få en ny , kändes bra att hitta de papperna :))

Håller på att leta efter mobil till kotten nu igen , då han slarvat bort sin senaste :(( grrrr, men vill ju att han har en så han kan bli nådd o sjv kan ringa när han vill, så får väl ut o se o man kan fixa ngn , han vill ju ha tuch , allra helst en i-phone , men det kan han glömma så länge han slarvar bort sina mobiler.. jo han vill ju kunna lyssna på musik med såklart , kräsna ungar i dagens läge ..

imorgon så ska jag vara hos vetrinären med valpis kl 10.00 , ultraljud o nya prover ska skickas iväg, e så jävla nervös så det inte e sant, det måste vara bra, för vi kan ju nte klara oss utan valpis nu , hur skulle vi kunna det ??

sen tar det upp till 5 dagar innan proverna e färdiga, kommer gå på helspänn allså , hon är så unik denna sköna underbara valp, vi älskar henne så otroligt mkt <3<3<3

Men jag hoppas o tror att det faktiskt är bra, för hon visar ingen tedens på att det inte skulle vara bra, men skönt att få det klart :))<3

Det blidde Potatisbullar , baccon o lingon nu till kvällmat, var faktiskt riktigt gott.
Annars e det som vanligt, en lugn kväll :)

.........>känns bra<..........

nice



Godmorgon på er, idag är en ny dag o jag e full av energi :)) var en supernice grillkväll igår, och var kul att få träffa Marie :)) så trevlig o go <3
Kotten hade sin första sovkompis över natten, har gått jättebra, de har precis ätit frukost, så kul att äntligen det har blivet lite bättre på kompisfronten för honom :)<3

får se vad denna dag har att erbjuda så småningom :)
söndag sista semesterdagen för mig ;/
men ska bli lite nice att komma igång o jobba igenhehe .. e man sjuker i huet eller ??

nä nu ska jag plocka undan efter kidzen som precis ätit frukost :))
blidde lite bad igår med ..



......>att umgås o må bra<............

sov



Jisses vad sjuk jag var igår, helt off, sov fram till 17.00 på em, sen vaknade jag , trött men kom iväg en liten runda o fick luft, körde till festivalen men orkade inte direkt gå där, så blidde hem o bädda ner sig igen,
somnade när vi kom hem , sen sov jag hela natten, men idag är jag bättre tack o lov för det..
Så ställde in grillkvällen som vi skulle haft igår :(
men blir idag istället , skulle passat melvin men blidde inte så eftersom jag inte visste hur jag skulle orka, så han e hos sin pappa , tur att att han finns i bilden igen . så hon inte e så beronde av oss, men ställer såklart upp om man kan, och för tillfället så VILL jag ha han ngt dygn o få rå om honom :)<3<3<3

Micke har fixat färdigt Kikkis bil idag, han har tom besiktat den, och det vet hon inte om än hehe ;) blir en överraskning nu ikväll när hon får nycklarna :)<3

Min käre fader har med sig sällskap ikväll, ska bli kul att äntligen få ett ansikte bakom namnet hehe , så det ser vi fram emot :)
Men har ju henne på fejjan o hon verkar så go <3

Nä nu ska jag  börja duka , så allt e fix färdigt till sen, håll nu tummarna att regnet håller sig borta så vi slipper flytta in, för då blir det trångt hahaha, men det går .. men vill vara ute :))


.........>ljummen<...........

Liseberg



Ja jisses vad jag är mör idag, hade en helt underbar dag igår, en riktig familjedag, alla var goa o glada hela dagen, och vi bara var tillsammans, och kul hade vi, har lite kramp i skrattmusklerna idag ;) men det e ju sunt hehe..

Måste bli bättre på sådanthär att göra ngt kul åtminstonde 2 ggr om året bara familjen tillsammans , det är vårdande för oss alla :)<3<3<3

Har redan planerat in en heldag i Danmark nu till Jul , deras julmarknad ska ju vara ngt extra , så det blir kanon i all härlig julstress ;)

Annars idag så ska Ida o Melvin komma nu på fm, så nice , sen ska jag inte göra många knop här idag, behöver en återhämtningsdag känner jag hahaha, börjar ju bli gammal .
Sen imorgon så ska vi ha grillkväll, med gott sällskap ;)
Är ju Landskronafestivalen nu med, ska se om vi kan hinna dit ngn av dagarna med, för sen jobbar ju jag helsingborgsfestivalen ..
min semester e ju snart sluuut :((((

Fast har en hel dagar kvar så kan säkert ta ledigt lite långledigt senare i år ;)

.......>lycka<...........

stress

Stress stress , rolig stress, nu bär det iväg till Lisebeeeerg .. full rulle på att göra oss iordning ;)
ska bli kul att ha en familjedag där idag, det har vi alldeles för sällan..
Mickan o Kotten e supersnabba, i stort sett redan färdiga haha..
Ha en go dag på er , för det ska vi ha :))


...........>weeeeeeiiiii<.............

ny bil



Idag har det varit full rulle sen Kikki kom, efter de hade besiktat hennes bil, ja jisses en hel hög med massa 2 or, fast nu e det bara en kvar som Micke ska fixa på Lördag ..
han körde ju hit henne så hon kunde vara här medans han mecka :)) men när de kom hem imorse hade gubben min varit o handlat ny bil , en fin tycker jag , kommer bild ngn gång hehe , en Volvo xc 90 e det nog också haha, det här med bilar e ju inte min grej direkt, men färgen e supersnygg ;)

Nu så bestämnde sig Mickan för att hon ville pirca naveln, så hon o kikki begv sig för ngn minut sen haha, sist hon ville vågade hon inte , men kanske denna gång, jag hoppas det , för fint e det , skulle sjv vilja men e ju så
chicken av mig så vågar inte, men kanske ngn gång så :))

Imorgon så ska vi bege oss till Tivoli o ha en heldag, kan vara mysigt, tråkigt nog jobbar både Kikki o Ida så blir utam dem , men vi får väl ha kul för deras räkning med hehe ..

Stackars syster har pajjat ryggen :( hon har diskbråck , ajajaj, inget man skojjar om .. styrkepuffar till henne..
hoppas det går över snabbt .

Jag o Kikki var in om Ikea så jag handlade ny spegel till hallen me like, så nu ska den bara komma upp, så den gammla ska bort nu, funderar på om man kan lägga ut den gamla på bortskänkes på facebook e ju en massa blandat där, så kanske ngn som vill ha den ..

Som jag undrar om hon vågar pirca sig , nyfiken e jag.. jaja får väl hia mig o se när de kommer tebax ..
Sen äntligen ska jag kanske få träffa Melvin på Torsdag , som jag längtar e ju för faen över 3 veckor sedan , mitt hjärta brister :((((((((( <3


.........>undrar<.............

vakna

Jisses, tomt tomt i huset när jag vakna , tjaa, nästan iallafall, hade ju valpis här <3
Micke fick köra in om jobb nu tidig morgon, sen ska han vidare till Kikki för hennes bil SKULLE varit besiktigad , men fixar de idag ..

Jag undrar hur det gått med kotten hos syster min hehe, han e ju en duracellpåg ;) första gången han sover borta hos ngn förutom hos sina systrar :)<3 liten e stor nu ..

Själv har jag satt på en kanna kaffe o tvättar för fullt, städning står lite på dagens göra lista då det ändå regnar ute , får passa på ju, sen ska jag såklart hämta hem min kotte , saknat han i massor, e van att han alltid e här liksom .
Sen så i em tänkte jag gå ut i trägården o dansa soldansen, för vill ha tebax den imorgon jue ;) nä vet inte vad jag ska plänta ner nu så cholahopp så länge .

..........>choff choff<............

torekov



Åhh, vilken fin o bra dag det varit idag :)) förrutom i fm när vi bara var hemma o pyssla lite inne o ute, så bestämde jag o kotten oss för att bege oss till Torekov o överraska syrran , det ångrar vi inte , blev massa
snack o skratt som vanligt sen grillade vi , utan o ha ngn som hjälpte oss att fixa med grillen o så ;) e ju igentligen inte svårt, men vi båda e ju ganska så bortskämda på den biten med att gubben sköter sådant hehe,
men efter en del rökridåer så blidde där en fin glöd till slut hahaha.. gott var det ..

Sen blide det så att det bara var jag som begav mig hem, Mickan o Kotten stannade där , camparälskande som de är så viölle de ju det , så var bara för mig att köra tom bil hem..

Nu har gubben min precis fått köra upp till garaget, han har sålt sin ena folkracebil , då han tröttnat , suuuck , hur länge det nu varar innan han får lust igen haha..
men finns ju alltid så han kan köpa eller låna igen om det skulle vara så ;)
Han hade varit jätteflitig medans jag var o hälsa på systra min, renoverat o rensat ogräs o gjort så fint , duktig gubbe ;)<3

Nu väntar jag på hämtmat som han skulle fixa med sig hem, känns ju inte lönt att laga ngt till oss två bara :)
sen blir det mys o teve bara vi <3<3<3 

...........>carpe diem<..........

planerat


Blidde en massa mat över igår, oftast så lagar man alldeles för mkt, men turligt nog går det att frysa in ju :)
idag så tror jag nog att det blir lite regn,
Ska höra med gubben sen när han kommer vilken dag vi ska fara in till Tivoli i danmark, hade ju varit bra typ nu på Onsdag eller ngt , får se vad han har planerat in ,
var inne på att åka till High Chaparral men det var inte lika poppis hos Mickan hmm, förstår inte det ??

Annars ser det ut att bli en helt vanlig goedag ..


..........>choff choff<...............

chomlat



Håller nu på att fixa med maten för ikväll, blir Taccorullar, sallad , natchochips, vitlökssås (hemmagjord) sen en goood sallad till det, blir nog lagom matigt en sådan härlig varm kväll.

Varit iväg o chomlat lite innan, var tom på biltema då Mickan ville ha ngn såndär grejs hon kan docka i sin mobil så kommer ljudet därifrån :)<3 ett dyrt kapitel det där ..
Blev djupt besviken på JULA , allt de hade kampanj på var ju slut :((( så blidde ingen ny cykel, och inte den parasollen jag ville ha,men dock en annan som vi blev jättenöjda med, lite plåster på såren.

Varmt har det varit idag som attans , kotten har badat i poolen , och det kan jag förstå ;)
Imorgon är en annan dag , se vad det blir av den ;)






..........>hakuna matata<...............

svägerska

Morgon igen, både jag o gubben min somnade riktigt gott på soffan igårkväll hehe , han väckte mig nu 07.00 imorse så jag knatade in o la mig i sängen ngn timme till ..
Var iväg igår em/kväll o firade hans storasyster på hennes 55 års dag, var riktigt trevligt, första gången jag träffade henne.. hon hade en superfin o go familj <3
Nu hoppas jag innerligt att det blir lite skärpning på att hålla bättre kntakt , inte bara via facebook då allså, hehe .. fast vet att det e gubben min som e sämst på det här med att hälsa på , men ska hålla honom i örat lite så jan tar sig mer tid till sin släkt på sin sida, e ju inte alls många så man får måna om de som han har.
allra helst när de är så underbara personer som de nu är ;)
Sen har jag ju då fått en svägerska hehe, nu sådär efter 23 år , och det e ju nice.
Idag så blir det att renovera lite på vårt hus för gubben min, han e o hämtar fader min så de kan hjälpas åt , själv vet jag inte riktigt än vad jag ska hitta på , så får väl se vad dagen har att erbjuda så småningom.

..........>man ska vara rädd om sin familj och dem som finns i den <..........


hemma

Det är skönt att vara hemma igen, hur mkt jag än älskar husvagnslivet , så e det skönt att komma hem till egen toa o kunna tvätta o bara pyssla på i vanlig ordning igen :))
Fast vill inte vara utan det för ngt i välden.

Som vanligt e det full rulle igen på gubben, redan iväg, har en del att hinna ikapp nu när man varit borta hehe ;)
Själv ska jag ta det lugnt åka o handla hem lite , sen i em/kväll så ska vi iväg o överraska ngn ;)
Ska bli trevligt många långa år sedan jue ,

..............>chopp chopp<..............

pussa

Får sitta här o knappa lite tyst , har sussande tonåringar här i förtältet , men tror de sover gott så ska nog inte vara ngn fara för att väcka dem ;)
idag e det lite molnigt , känns som regnet ligger i luften, så tror nog vi kör hemmåt idag , så kan man ta ngn tur på sina ledigheter igen hit . Mickan kommer bli skitsur för hon vill inte hem, men det får vi ta, har ju lilte att sköta hemma med :))

Har tänkt man kunde göra lite trevliga dagsturer när vädret vill , det finns ju en del att åka till, High Chaparral, tivoli eller bakken, ngn djurpark, ngn som vill me så hör av er , alltid trevligare med fler ;)

Sen få träffa de där hemma , saknar dem så <3 man e ju som man är ;) pussa på melvin ska jag göra iallafall, de var ju ett tag sen..
pratade med Ida igår, hon sa han hade kräkts jättemkt :(( turligt nog kunde han vara hos sin pappa, så skönt att de kan hjälpas åt nu och vara föräldrar bägge, för det kan man även om man inte e tillsammans , ibland e det så att man kan vara bättre föräldrar då ;)
Så länge det fungerar e jag gla, för barn behöver båda sina föräldrar , och syskon <3<3<3

Nä nu kom gubben med frallor så får sluta nu, ha en goedag alla .. :))))))

............>chopp chopp<........................

längtar



Morgon dårå, Solen står högt o värmer, blir nog en ny dag med sol o bad ;) 
Konstigt nog så längtar jag hem till allt vad det innebär, jag e nog ingen som gillar att vara ledig för länge , konstigt ..

Börjar känna av rastlöshet o så, nu vill jag få lite måsten gjort hemma, haha, knas man e igentligen .. men e så det är ..
Funderar på att se lite senare i sommar med om vi kan åka upp här ngn runda till efter mina kolleger tagit sin semester , har ju semesterdagar att förbruka, hade inte alls varit dumt, så kan Mickan o kotten få lite slappetid till innan skolan drar igång för dem igen,
Mickan börjar Gymnasiet , så då e det riktigt allvar som gäller, liten e stor nu... och kotten börjar första klass:))
Mkt som händer i höst ;) Valpis ska förhoppningsvis börja sin valpkurs med mig i Agusti med hehe , behövs verkligen då vi inte har ngn form av koll hehe just nu, bara proverna visar bra, annars kommer nog hela familjen här gråta blod, så underbar fantastisk liten hund hon e ju <3<3<3

Och Ida kom in på att läsa upp sina usk betyg på distans , jihaaa på det, fixar hon det så blir det lättare i forsättningen med jobb för henne med då ju ;) fast hon har ju året ut iallafall ..
Kikki ja hon e klar mad allt sitt<3

nä nu blir det inte mer just nu ;)

........>chopp chopp<..................

flipp flopp



Lite färg har jag allt lyckats få dessa dar, så nice , e ju det jag vill ha när det e semester , sen att detmest blir rött o svidande kan jag leva med hehe :)

Gubben o kotten o faktiskt valpis har alla badat idag, gubben min bara hoppar i , helt jävla galen allså , kotten tar det lite försiktigare , mammas påg <3
Själv har jag inte riktigt tyckt det varit badväder än, lite varmare i vattnet vill jag nock ha :)

Mickan o hennes kompis har begett sig vandrande in till Bengtfors i flipp flopp hahahaha, undrar hur deras fötter kommer kännas sen, kommer ihåg när gubben min o ngn som heter Kim begav sig dit i foppatofflor , deras fötter var inte nådiga sen hehe, och flipp flopp e ju mkt värre .. får kyla dem sen med kallt vatten:)<3

Dessa dagar har varit helt underbara, nu har man lyckats tagga ner ordentligt, det tar lite tid när man har så mkt runt om sig hemma, kroppen e innsidigt stressad trots man e iväg, men nu nu e den i lågläge :)

Blir lite midsommar mat idag, e så gott i denna värme, igår blev det grillat, ochså så gott ..tur man snart ska bege sig hemmåt då oftast det blir ngt glas vitt till maten o kvällen, lite sommaralkis känns det som hehe, fast har kört med mjölk ngra dagar med :)))

Ha en goekväll alla , för det ska vi ha <3

Och är det ngn som e sugen på ett glas vitt, så kom ni, jag bjuder på ett ;)

..........>njuta av lugnet<....................

Tisdag

Åhh, blev glad när jag vaknade sol o blå himmel, men blev mindre glad när jag skulle gå på toan.........
UR FUNKTION :((((( jo sååå jävla bra, nu i högsäsong o allt ...
Får gå hur långt som helst till nästa dass, och det har man ju säkert lust till GRRRRRRRR,,,,,
måtte de laga den idag , anars får jag banne mig smått damp .

Mickan får ett viktigt besked idag , så hoppas det blir possitivt o vad hon vill .. hon kommer antagligen kolla så fort hon vaknar har jag en känsla av :)

............>chopp chopp<.................

Måndag

Så är det ny vecka, undrar om det blir lika mkt regn denna vecka, jag hoppas inte det ..
Hur mysigt det än är o höra smatter mot förtältet så kan man bli trötter på det med, och det är jag .
Till och med Valpis tycker det ska sluta nu, hon e frusen av sig så vi får bädda om henne när vi varit ute med henne,
så får hon kurra ihop sig på sin stol med filten om sig stackarn :(

Igår blev valpis med glad , då kom hennes bästa "kompis" hit igen , en mkt större Amstaff , de busade lite grann, då kompisen kom in (kröp under ingången till oss ) och hämtade henne, så saknaden verkar varit ömsesidig hehe ..

Desägs att idag ska det bli sol, men jag undrar det, men hoppas de har rätt, saknaden av solen e ganska så stor här ;)

.............>coffetime<...............

passerar



När det är kväll så e det ganska så gott att krypa ner under täcket o titta på teve, och äta en varm Toast i husvagnen :)
Bilden är från igårkväll, nu e han ute o åker båt med "husvagnsgrannarna" har hittat en supergoe kompis där, förvisso norska så det e inte mkt jag fattar , men går bra ändå, kotten verkar förstå helt utan problem , likaså gubben min hehe <3

Vädret har äntligen blivit bra nu i kväll, så nu rastas de .. nice e det, för man blir bara deprimerad av att sitta inne o glo ut, vi har utsikt toan på campingen, inte så kul oftast jue ;)
fast ibland så kan det bli ganska kul ändå, massvis av olika typer som passerar toan haha,, ja jisses vad äckligt ibland om man tänker efter , med baciller o ohygien blöööööööööö....
men vi går där med ...

Micke läste mitt inlägg om Hat som jag skrivet för ngra dagar sen , och undrade vad det handlade om , så jag fick berätta ju , då han inte har ngn aning om ngt då han inte läser bloggar , bara min ibland .. han bara tittade , sa inte ett ord .. och jag valde att inte fråga ngt , men fy vad jag undrar ibland vad han tänker , skulle vilja krypa in i skallen för ngn dag o ta reda på mkt ;) hehe ..

Pratade med Kikki innan på chatten idag, hon mår inte så bra :( usch vad jag blir orolig då, hon e alltid kry annars .. kramar till henne <3<3<3

Gubben min e o diskar nu , så passade på att skriva ngra rader nu, e så mysigt att kunna vara tillsammans utan stress o måsten <3<3<3 love him so mutch ..

............>att inte duga<.................

RSS 2.0