Söndagkväll



Idag har det varit en riktig Söndag, en sådan seg , kall , tråkdag..
Kikki o ludde var här innan , så det pigga ju upp en lite <3
Har städat o plockat o äntligen hittat försäkringen på Mickans mobil, så ska lämna in den imorgon så hon kan få en ny , kändes bra att hitta de papperna :))

Håller på att leta efter mobil till kotten nu igen , då han slarvat bort sin senaste :(( grrrr, men vill ju att han har en så han kan bli nådd o sjv kan ringa när han vill, så får väl ut o se o man kan fixa ngn , han vill ju ha tuch , allra helst en i-phone , men det kan han glömma så länge han slarvar bort sina mobiler.. jo han vill ju kunna lyssna på musik med såklart , kräsna ungar i dagens läge ..

imorgon så ska jag vara hos vetrinären med valpis kl 10.00 , ultraljud o nya prover ska skickas iväg, e så jävla nervös så det inte e sant, det måste vara bra, för vi kan ju nte klara oss utan valpis nu , hur skulle vi kunna det ??

sen tar det upp till 5 dagar innan proverna e färdiga, kommer gå på helspänn allså , hon är så unik denna sköna underbara valp, vi älskar henne så otroligt mkt <3<3<3

Men jag hoppas o tror att det faktiskt är bra, för hon visar ingen tedens på att det inte skulle vara bra, men skönt att få det klart :))<3

Det blidde Potatisbullar , baccon o lingon nu till kvällmat, var faktiskt riktigt gott.
Annars e det som vanligt, en lugn kväll :)

.........>känns bra<..........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0