trafikskola

Så har man tillbringat hela fm på Karl-Eriks trafikskola, så nu ska vi bara vänta på att lämpet kommer i brevlådan så kan vi börja övningsköra :))
Både jag o gubben kommer att kunna dela på den "bördan" denna gången hehe, ja jisses, jag har sjv svårt att se mig övningsköra med henne hahaha, jag e ju liksom inte rätt person att göra det igentligen, men får väl försöka skärpa till mig när vi väl e ute o kör dårå .

Vädret e jobbigt kvalmit , hade nog behövts åska, så det blivet lite syre i luften, som man gnäller ??
Annars väntar jag på att Ida ska höra av sig , så vi kan få träffa lille Melvin <3<3<3 o höra lite hur det är o så, så läser du detta Ida sååå riiing, Ni kan ju alltid bli hämtade o komma o äta kräfter o sådant gott gott idag :)<3
Du har ju ingen mobil igen så kan ju inte ringa dig sjv :((  saknar er så det gör ont i mig nu <3<3<3 så RING ...

.............>orolig<.............

Slut



Idag är en morgon med riktig höstfeeling , hmm sorgligt att sommaren går mot sitt slut, men ändå så njuter jag lite av höstkänslan,
Mickan skulle till sin första skoldag på nya skolan nu , nervös så det inte var klokt, hon väckte mig för hon tyckte det var tråkigt att vara vaken sjv hehe.. har nog aldrig sett henne så nervig för en skolstart , Gymnasiet det är stort :))

Kotten lite småfrustrerad att hon får börja skolan innan honom, han vill med, fast e ju tur att han inte började idag då han hade feber igår, dock e han feberfri idag :) och rastlös..

Blev en mysig frukoststund här för mig o kotten när Mickan gått, tände ljus o gjorde äggamackor o satt framför teven o intog frukosten <3 som jag längtar till att allt kommer till sin vanliga vardag o rutiner, blir mer ordning o reda på allting då , nu så har man inte lika organiserat på mat sovrutiner o städ mm mm ..

.........>änglar bland oss<.............


vab



Är hemma från jobbet idag, kotten hade feber imorse , han har sovit i stort sett hela dagen fram till nu lite efter 13.00, fått alvedon o piggnat till lite , fått i honom lite mat o dryck , man får passa på när de vill ha .
själv har jag också sovit med på soffan nu på fm, inte likt mig heller,
trots långledighet så känner jag mig tröttare än ngnsin?? konstigt, orken bara inte finns, är så mkt att göra o taitu med, men känner vill inte vill inte ..

Ville till jobb idag, brukar hitta lite distans från tunga måsten där, och ta itu med dem när jag kommer hem från jobb, blir lite piggare när jag jobbar , skulle vara tvärtom igentligen men så är det nte i mitt fall.

..........>ta tag <..........

tråkigt

Så har jag plockat fram korv från frysen till kvällens hundträning :)) och min käre fader räddar oss o följer med kotten på hans fotbollsträning , har ju oturen att hundkursen o fotbollen e på samma dag, fast hundkursen e slut nu i början av september , så då kan jag följa med sen :)

Lite irreterad blidde jag igår, fick ett sms av min kollega som skrev att vi inte fick ngn av de som vi önskat som vikarie för D på vårt jobb :((
tråkigt, för då hade det ändå funkat bra med allt, de kan jobbet o e bra o pålitliga , nu så får vi hoppas på att detta blir bra .

Fick ett sms nu av Kikki, hon e här om 5 min o vill ha kaffe hahaha, bäst jag går o lagar det då ;)


..........>andrahand<..........

kvällsprommenad



Lite bilder från kvällens härliga skogspromenad :) <3



valpis sitter fint <3



Kotten berömmer när hon lyssnar på kommando :)<3



Hemma nöjd o go i soffan igen :)



Kotten hoppar i Poolen, man blir varm av att träna hund jue ;) <3

och jag lagar kvällsmat .. Blir Köttbullar sås o potatis, och kokta morötter till :))


.........>från o till <............

remiss



hemkommen från dr med kotten, blidde att hon skulle skicka så vi får en remiss till Lund, hoppas det går fort, för det e jobbigt att vänta o vänta o stå o stampa på samma ställe, til sist blir hålan så djup att man orkar inte vara så trevlig mer ..
Tänker mkt på dottra min Ida som verkligen stått o stampat på samma ställe, e en djup håla där nu :(  måtte hon snart få ngt fixat, ska med henne till dr nästa gång <3

Idag är jag lite upp o lite ner i tankar , men e ju så för alla ibland, har mkt framför mig nu känns det som o smockat o bökigt, men ska ta en dag o taget så blir det bra :) inte lönt att oroa sig för mkt , utan ta det efterhand ..

Bokat in så Mickan ska få börja övningsköra, handledarutb på Lördag , jisses hon i trafiken hahaha, ja ja hoppas hon inte e lika virrig som mej ;)

.......>undrar<..............

tycka

Så var det kväll, haft en go ledig dag, blidde inte mkt gjort idag, men varit o fixat Mickans busskort iallafall så hon kan komma fram o tillbaks till skolan, start Fredag :))
Sen till Maxi handlade hem lite smått o gott, blev grillat här i kväll, kassler o en god potatisgratäng gjord på grädde (lactosfri ) då kotten inte tåler lactosen ju, men den är lika god som med vanlig grädde .
och ngra hamburgare blidde det med då det var ngn som ville ha det med ;)

Imorgon blir det iväg till dr med kotten , hoppas på ngt vettigt där . fast det är på fm , så vi har hela dagen sen att tillbringa tillsammans på, se om man kan hitta på ngt,
Jag vill ju träffa Melvin , har inte träffat han på säkert över en vecka, och det gör ont :(((
de har alltid ngt annat inbokat , men vi är ju Mormor o Morfar vi är viktiga ..
Och jag vet att Melvin vill hit till oss ,, snyft nu fick jag lättat på min sorg lite, hoppas det hjälper bara .. ??

Var inne på facebook innan , och gav mig in i ett forum, hmm, blidde en hel del som blev sura / förbannade på mig, men bryr jag mig inte om, var ju en hel del med som fattade vart jag ville komma med mitt resonomang, och jag står fortfarande för vad jag skrivet o tycker ...
Sen kan vm som tycka vad som om mig , för det rör mig inte i ryggen, jag tycker ju vad jag vill om en del av dem ;)

imorgon e det jobb för gubben min igen , tråkigt, vill han ska vara ledig när jag är det , eller lite mer åtminstonde <3

Ha en forsatt go kväll nu , för det ska vi ha :))

............>man väljer själv<..........

smygande



Så är det snart mitten av Augusti, hösten börjar komma smygande, bilden är från början av September förra året, och då var det redan kallt, så kanske måste ta en funderare på att boka in en Ullaredstripp o handla hem lite höstiga måste :)) hmm tåls att tänka på .

Sista sommarlovsveckan, Mickan börjar redan på Fredag o kotten på Måndag, spännande, ska ut o handla skolstartsstoff till honom, lite nytt o tufft , mm så kul när det är just ettan de börjar, kommer ihåg varje första dag på ettan på var o en av våra töser <3 ngt speciellt som man alltid bär med sig .. tiden går för fort ..vill ha de små igen  <3

..........>choffelichoff<.............

energikrävande

Assååå, fy faen vad jag är trött, haft en nice jobbehelg som vanligt , fast en energikrävande dag idag, jisses som jag räknat till 10 de sista timmarna,
tur att man vet var man har varandra som jobbar, att hjälpas åt o avlösa varandra när det är dax , att kunna läsa av varandra så det är teamwork på hög nivå ;) vi är bääääst .. :))
Nu e det ledighet o det ska bli nice, ska ta vara på den ordentligt ..

Saknar Melvin så det gör ont, vill ha honom häääär nu <3<3<3

...........>chopp chopp<............

axeln

Söndag, bara idag med sen e denna helgen gjord, ledig nästa :)) igår var en nice dag på jobbet , fick en del gjort, klapp på axeln till oss..
Hoppas dagen idag blir lika bra, ska på utflykt , till ngt som heter kopparhatten tror jag det var, där har jag aldrig varit så ska bli kul o se hur fint där är .
Tråkigt nog har jag sä jäklans ont i magen, men har tagit panodil så då lättar det efter ett tag , hoppas bara det håller sig borta sen idag, för nu e panodilen slut :( får köpa nya imorgon.

..........>orolig<...........

göööött

En bra start på dagen, hade lite sovmorgon både jag o gubben, händer knappt ngn gång då han e uppe redan innan 05.00 på mornarna alltid, hur klok e man då ?? men han trivs med sin morgonstund alena :)

Upp morgonkaffe, sen kom Kikki, lite kaffe till, sen iväg till skogen för att möta upp Ditte o vovvisarna, blidde en nice runda där , valpis e helt slut nu , gööött , mår jag gott för då vet jag att hon e ganska nöjd resterande av dagen, för nu blir det lite paus från träningen över helgen då jag jobbar 12 timmars pass, fast gubben kommer nog o träna lite hoppas jag ;)

Fick se en liten video snutt som Ida hade lagt ut på fejjan till oss från Melvin, allså blir man helt varm eller vad ?? han kallade på morfar o mig , åååhhh, vill bara pussa på honom <3 
sådant gör en så glad i hjärtat ..

nu har jag lagat kyckling curry gryta till mat som de kan ha ikväll, jag jobbar ju , så var snäll o fixade med det nu innan , ibland e jag bara så snäll ;) jag vet det ..

nä cholahopp på er .

.........>keep going<.......

hoppet



Det är viktigt , tappa aldrig tron på hoppet, det är ju den tron som får oss att resa sig igen o igen o igen , när allt känns jobbigt, så är drivkraften hoppet :) så kämpa vidare alla ni som har det jobbigt,
man kan vara sjuk , ensam , frustrerad att saker inte går som man tänkt, man vill kunna ngt man bara misslyckas med , men kämpa , håll hoppet vid liv,
tänk på att var o en har ngt som de kämpar med, finns ingen vågar jag nog skriva , som inte har ngt som de kämpar med inbördes eller tillsammans med ngn ..

Har ngra som kämpar runt mig på olika sätt, vill hjälpa dem ge dem lite styrka o hopp , därav denna början , ni e fina , ni e starkare än ni tror så fight on <3
sen har jag ju mina egna strider som jag kämpar med, ngra små o ngn stor , men hopp har jag kvar , kommer aldrig ge upp det ..

Träningen igår gick inte så bra nu som innan , men nu börjar man ju kräva lite mer av valpis med, och av mig såklart, och träningen kunde varit bättre av mig här hemma, men har haft saker som gått före ;/
dålig ursäkt , men e den jag har.. ska hålla mig bättre i örat o skärpa till mig lite, blir lättare sen nu när skolan drar igång har jag intalat mig, för mina lediga dagar eller när jag jobbar kväll har jag ju hela fm , som jag kan ägna åt valpis :)<3

Idag e det teori , har glömt att ordna ngn som kollar kotten, får hoppas att kanske morfar kan ställa upp även idag , ska ringa han nu efter 10.00 vill inte för tidigt om han sover ju .

Har ju en stor källare här, har haft lite funderingar idag om jag ska ta ena rummet därnere o fixa det till ett mysigt o färdigt Massagerum, så kan jag Taktila mer, utan att behöva förbereda o ställa fram bänk o ljus o allt nu som jag har när jag ger Taktil, liksom allt på plats mysigt o fint, ska prata med gubben min , vilket rum jag kan ta, sen blir det lite renovering o fix där som står på tur då :))

.........>drivkraft<...........

självkurerat

Så har jag självkurerat mig med panodil o ipren, så nu tror jag att jag ska klara kvällens hundkurs, vill ju inte missa den ..
Valpis blir nog lite smått jobbigare där idag kan jag tänka mig då hon inte fått sin dagliga skogstur :( men har mått så jävla dåligt, så har hållt mig hemma o haft mysdag med kotten <3
Nu väntar jag på att Morfar ska komma o kolla kotten medans jag e iväg , hoppas inte han glömt ;)

Fick en vänförfrågan på facebook idag som jag blev mkt glad över, ingen jag känner , men hon hade sett mig i ett annat gemensamt forum som handlar om kottens sjukdom , och tänkte kunde vara bra att vara vänner :)) så har skrivet en del med henne idag, och så bra det känns , så mkt hon vet som jag inte hade en aning om, så nu blir det puchning på kottens dr om lite remisser jag vill att han ska få :))

Tänk så bra det är med internet när det används på rätt vis ..

nä får nog ringa o kolla så moffe inte glömt oss ..

.......>kontakter<..........

vända



Jisses, som det kan vända, idag mår jag inte så bra här , har lite sjuka här hemma, och igår mådde vi så bra :((
Jag hoppas verkligen det blir bättre, jag har valpiskurs ikväll, och den vill jag INTE missa, då den e så bra och jag vill ha ordning på valpis o oss :))
Skulle nu varit påvag till Vä , men jag fick ställa in tyvärr :(( har dåligt samvete för det , men vi är ju sjuka , hoppas vi kan få till en ny dag snart igen.

Så idag blir en sjukdag här hemma , bara ta det lugnt o ha tråkigt o samla krafter till att bli friska igen .


.............>ynklig<..............

slutändan

Så äntligen kväll, laxen är i ugnen nu , varit iväg så Mickan fått ta hål i näsan nu efter mitt jobbepass med .
Allt gått bra på jobbet , p-mötet helt ok , fast ibland vet jag banne mig inte hur jag tänker , för vips så e det igångsatt lite rotation på saker jag igentligen inte vill haha..
fast e bara tillfälligt, och jag vill att det ska vara bra för alla, för då mår vi alla bra, och det smittar till en bra arbetsglädjeoch då går vi alla som vinnare i slutändan .

Blev så glad för ngt som ngn sa till mig idag på jobbet, tänk så mkt ord betyder , gjorde min dag :)) fast nu e jag slut i huet, så ska bli gott med mat o sen täcke o kudde i soffan till teven .

Valpis träning har inte varit den bästa dessa dagar , oups kommer säkert att visa sig imorgon på kursen , så skärpning på mig där, fast tänker gå en liten träningsrunda/pass på morgonen imorgon innan jag kör till Kristiansta.. så lite bra kanske det kan gå ..

Funderar på om man skulle kunna få till en nice grillkväll innan sommaren e helt slut , hmm får tänkas lite närmare till på det .


..............>peppning<...........

konstigt

Jobb igen snart, har möte idag, konstigt nog har jag dålig känsla inför det ?? hmm jag undrar vrf :(
hoppas jag har fel, men vi får väl se :)

vann

Jäklar vad jag var trött imorse, att gå upp 05.00 på morgonen borde banne mig vara förbjudet, och sen inte tala om hur synd det är om kotten när man ska in till honom ca en kvart över fem, suuck, e nog den enda nackdelen med dagpassen .. men det går, nu e man hemma o har hela eftermiddagen framför sig :))

Blev glatt överraskad när jag kom hem, luktade gott när jag öppnade dörren av ajax, då hade Mickan varit gullig o städat överallt här hemma skurat golven o allt , allså sådant gör att man blir såå glad inombords <3
Jobbet flöt på som vanligt , fast e ju mest ensam på dagarna, e på kvällarna vi jobbar fler ju .
blidde lite smått störd på en vikarie faktiskt , men sommaren e snart slut så får stå ut tror jag, jobbar inte så mkt med denne, man kan ju inte gilla alla..
fast blir lite frustrerad när de tycker de är bättre (när de inte är det) på jobbet än en annan .. nä nu ångar jag upp mig när jag skriver hahaha, inte bra för då kan grodor komma av misstag hehe..
Chefen e back on track igen, även om jag inte pratat med henne idag så e det nice att det blir ordning o reda igen, det ser om ingen annan vår gruppledare till, som också e back igen ..

Mickan vann en gratis piercing på India , lyllans henne, sjv funderar jag på en dermal anchor eller vad det nu heter , fast kostar 900 kr, e lite dyrt tycker jag , men vem vet , jag fyller ju snart år ;)
Puss Puss på dig gubben min <3<3<3 ;)

nä nu ska jag gå o gräva i kyl o frys o se vad det kan bli till kvällsmat . ha en goedag alla .


.........>choff choff<...........

ätstörning



Idag är inte det direkt sommarvärme, fast e ju Augusti så e lite höstmånad , har precis varit o lämnat Ida o Melvin på sjukan igen, som vi lider med henne, man känner sig helt maktlös, skulle bytat med henne om jag bara kunnat, hade hellre sjv lidet dubbelt så mkt bara hon slapp :( <3 vår dotter <3<3<3 vill inte de ska må dåligt ..

Var iallafall mysigt att ha dem hemma över natten, alltid ngt , hoppas nu hon får den undersökning som jag sa hon skulle be om, var då de hittade mitt fel som jag fick gå med i 5 år, man blir knäpp av att de tror man har ätstörning o de inte är så ..

Melvin är så mormor o morfar sjuk just nu, önskar vi kunnat ha han hela tiden nu när hon e på sjukan, fast går ju inte vi har ju jobbet att gå till :(( turligt nog så har hon en helt otrolig vän Martina som bara finns hela tiden där för henne o Melvin, det är en RIKTIG bästa vänn <3 sen så har även Melvins pappa funnits där en del, och skönt är det, inte lätt när hon e så sjuker som hon är, men maken till kämpe är hon <3
 Annars idag så tänkte jag ta o köra ut till Pannkaksladan, och låta kotten o hans kompis leka o klappa alla djuren där e, och såklart njuta av deras pannkaksmeny :)) för sen imorgon e det ny vecka o jag jobbar en massa, sen har vi lite måsten på de lediga dagarna , fast en del nice måsten :))

Gubben min jobbar o står i , han var snäller o städade min bil igår med , fast lite tjurig på att den var lite för smutsig , typ vi äter ju i min bil för det är ju tilllåtet å det gillas inte av honom .. sorry <3 ;)

Har tränat valpis en del med , duktiga mig faktiskt, känns kul, är lite taggad faktiskt, e lite nyfiken på det här med rallylydnad, får se hur det går med tiden hehe ..
ha nu en go dag o var rädda om varandra, livet är för kort för att göra varandra illa, så har du bara ngt dumt att säga så var tyst i stället , gör inte ngn nytta alls att göra sig hörd om det bara e dumt ..


.......>äkta<.............

ledig



Valpis ngt trött efter gårdagens kurs ;) hon vill nog ha lite sovmorgon haha , vad tror ni ??
Idag är en helt underbar dag, inga måsten alls på dagens datum, och det är skönt, haft så mkt om dagarna nu när man varit ledig , så har inte känns som ledighet direkt..
men idag e jag ledig :))
Tror jag känner för att städa fixa o pyssla hemma idag, kanske på sin höjd handla hem ngt .

..........>choff choff<...........

lax

Så är man ledig nu, har hela helgen att se fram emot , känns gott.. hade en lite turbolent dag på jobbet igår så var ganska trötter , men det hör till ibland, e ju så jobbet är :)) och jag tror att jag gillar att det inte alltid går sin gilla gång ..
Innan jobb igår så var jag uppe på sjukan o hämtade Ida , så hon kom därifrån ett tag, brukar vara skönt, hämtade upp kikki , sen vidare till Väla, blev shopping o middag där,
Ida klarade äta en fjärdedel av sin lax , inget mer :(((
stackarn som hon kämpade , och vips idag så får hon kanske komma hem, för hon klarat sväla ngra tuggor , fast det var ju nte utan smärta :(( grrr hur tänker dom i dagens sjukvård ..suuuck .. vet hur hon känner ..

Annars idag då förutom hämta Ida, så ska mickan göra hål i örat, sen ikväll e det dax för valpiskurs igen , åhh, och ingen träningsläxa har jag o valpis hunnit med, skäms på oss ;)
men ibland är det inte lätt att få tid till allt.

..........>chopp chopp<................

dottra



Godmorgon, ny dag o jag ska jobba i em , fast ska lämna kotten nu kl 11.00 och köra hämta upp Kikki sen vidare för att hälsa på Ida som legat på sjukhuset nu i ngra dagar :(
jag lider ngt fruktansvärt med henne , vet nästan vad hon går igenom och det är ett rent helvete..
önskar jag kunde tagit det så hon slapp , finns inget värre än när ens barn lider , det gör ont i mig .. :((

Nu hoppas jag verkligen att de gör allt till de kommer åt sjva problemet , så hon kan få bli stark o frisk med hela krafter .. hon har kämpat med så mkt de senaste åren så hon behöver definitivt inte detta , vår älskade dottra <3

Annars så var det jobbigår, var helt tom på energi när jag kom hem, och hade valpkusrs på em listan, tänkte först skita i det , och hoppa över det, men jag var duktig o tvinga iväg mig, och tur var det,
komm i från lite här hemma o det var inspererande som fan, och valpis o vi behöver detta, så ska bli bra det här.. har ju min goa kollega med på kursen o hennes lilla valp som är TUFF som bara den .. fast det är ju min kollega med så de passar varandra :)

kotten var iväg med Morfar o tränade fotboll, han är en klippa som kan ställa upp så, och han gillar ju fotboll med så e nog roligare för honom att titta än för mig hehe ..
 nu får jag väl röja här lite innan det är dax att väcka kotten med lite frukost på sängen <3

..........>maktlöshet<............

RSS 2.0