Tråkdag

Haft en lite tråkdag här , kotten varit på stridshumör hela fm/em ,, regnet har gjort att det inte finns så mkt att göra, han har varit otroligt rastlös :(
Man håller på bli knäpp då, fast e förståligt på samma gång.. nu e det ganska skönt väder ute, inget regn, ingen sol förvisso men ljummen vind, så nu e de iväg , puuuh,
Gubben min körde ner o ska köpa Pizza, blev sugna på det i detta deppväder hehe ..så hoppas att resterande av dagen o kvällen blir lite bättre för oss hahaha..
hör lite till husvagnslivet detta, men jag har alltid sådan jäklans otur med vädret oavsett vilka veckor jag tar semester på ..
nog någon som läst en förbannelse över mig ;) som inte unnar mig soooooool ..

Oj nu när jag skriver detta så tro det eller ej, men solen tittar fram, och genast så blir jag så glader :)))


.............>att vända på det dåliga till det bra <..............

Godisfabriken



Lite egentid här i lugn o ro nu, Gubben min har tagit ungarna o kört ner till godisfabriken, ville ha lite Fredagsmys;)
jag stannade välvilit kvar, har kottlettstek i ugnen som vi ska ha nu till kvällsmat,
Stek, potatis sås , sallad.. gott nu när det e lite ruggigt ute , luktar så gott i förtältet av steke i ugnen , lite myyys känsla e det allt..
Märker det går mot helg igen, kommer lite folk till vagnarna igen, och en del nya campare, så blir mer rörelse igen :) fast jag har njutit av lugnet här, och bara fått umgås med kidzen o valpis <3<3<3

fast e så glad över att gubben kommit nu, blidde nybakade bullar som han körde o handla på morgonen som vanligt, hehe, man blir lite bortskämd , fast e jag väl värd ..

Spelat en del Yatzy, måste nog bara säga att jag e nog BÄST på det, är liksom bara så det är :))
Micke visade mig en fin bil som han eventuellt ska byta till, den var riktigt fin, en bil som nog kommer väl till pass för oss tror jag, så hoppas på att det blir så , och att den e kvar när vi kommer hem från semestern .

Ha en goe Fredagkväll alla. för det tänker vi ha <3

............>att ta vara på<............

Äntligen

Ja äntligen så e gubben här med oss<3<3<3 visserligen e han trött efter att ha kört 100 mil igår, men upp kom han, fast jag sa till honom att han kunde väntat med att köra tills idag, eftersom han fick jobba över ganska så mkt igår :( stackarn..
men nu e han här, och han får vara lite trötter då idag :)

Blåser en del idag, fast inget regn så det e jag glad över :)
Mickan o Kotten är iväg o fiskar, blir det fisk månne till middag idag hehe , tror inte det hahaha.. brukar inte direkt ha ngn fiskelycka, men huvudsaken e att de har skoj :)<3

..........>chopp chopp<...............

sopmysterie

Jisses vad hot det är ute,, varit o badat o solat, nu har vi tagit lite skydd i husvagnen mot hettan, har börjat med mat nu, man måste ju äta trots värmen, fast äter här i husvagnen så e det svalt o nice :)

Kotten blir vågligare o vågligare i vattnet, kan kanske snart försöka börja lära honom simma lite nu, är ju dax, och är en av de bästa försäkringar man kan ha när de gillar sol o bad ;)
Själv tycker jag det e lite kallt ännu hehe, har man kommit upp i ålder eller ?? kärringvarning ..
Men bada ska jag göra innan semestern e slut.

Tiden segar sig fram idag, kan det bero på att jag vet att Micke kommer efter jobb ?? och att man längtar till dess, jag tror det är så iallafall .<3

Läste att syster med ska inta camping en vecka nu, så gött för dem, man behöver komma hemifrån o lata sig .
Blir kyckling här på middagsmenyn idag,

Hmm, skulle gå ner med sopor innan, men containern var låst ????? vart vill de då man ska slänga skräpet måntro? ska gå ner om ngn timme igen , måste ju vara fler än jag som ska slänga skräp, se om de har öppnat eller vart andra slänger sitt skit, för ngnstans måste man ju kasta det ..

ett riktigt sopmysterie det här ;)

Nä nu ska jag återgå till matlagningen lite, skära lite sallad till ..

.........>räknar ner<................

hat

Ja jisses GODMORGON.. ngn har tydligen käkat taggtråd.. alltid trevligt med kommentarer , men shit nu vaknade jag abrupt ;) jaja, får nog ta en stooor mugg kaffe till för min första e redan slut , och jag e ju bara precis i början av mitt inlägg .
känner att jag vill men ändå inte vill, gå in på ett svar , vill inte röra upp allt igen, men att säga att ryggraden fattas, hmm, man kan se det påolika håll, ser jag det från vårt håll , så måste jag nog skriva att han har så mkt ryggrad man bara kan, för vissa saker e jäklans så svåra att ta beslut som sätter ärr i själen, som man får leva med resterande av sitt liv, och gör man det då för att det blir bäst så, så tycker jag inte man förtjänar att kastas skit på.
Man kommer till en punkt där man e trött på att bli sårad, man vet omständigheterna, vet att man inte kan ta igen vad som gått förlorat, vet att man kanske gör saker bara jobbigare o tyngre, vet att reträtt är det som nog e det bästa för alla, trots att hjärtat säger annat, så måste ibland förnuftet få blanda sig i ,
vi bara sårade varandra, nu skriver jag VI, för även om jag inte e biologiskt inblandat så betyder inte det att man inte har känslor.
Jag är så trött på allt hat, allt tassande på tå, jag har till och med tröttnat på att vara arg på din mamma Janeth, orken är slut, vill inte omge mig med sådan jobbig energi då man vill såra mer, så nu blidde detta såklart längre än vad detta skulle bli, måste hämta mer kaffe igen, suuuck ,, kommer få magsår ;)

Så kaffemuggen påfyllt..Du har rätt att vara arg på oss , eller om du nu vill Micke, men jag vet att han gjort vad han kunne o kämpade på sitt vis, men ni finns i våra hjärtan oavsett, vissa saker kan man inte bestämma över, för då hade vi gjort det lätt o suddat väck alla känslor o ärr det nu gett..
Mathilda älskar vi oehört mkt, trots att du försöker få det till att vi inte gör det, men tror att det blir mest "normalt" att hon får ha den morfar du valt till henne, som mamma väljer man ju utifrån sitt barns bästa, och vi får respektera det,
tycker dock att det är konstigt att hon frågar efter Morfar Micke, och inte sin mormor, har hon inte rätt att få njuta av sin mormor med ??
Jag vet hur det känns att inte få träffa sitt barnbarn nu , jag tog ju henne till mig som mitt eget, och de är hårdast i världen vill jag lova, så kan bara föreställa mig hur hennes riktiga mormor känner, om jag som bara var Låtsas i blodets väg mår så dåligt över det.. så måste hon må jävligt :(

Nä måste avsluta på ngt sätt nu känner jag, e ju bara morgon o himmelen är blå, vill ha en bra dag o inte full med ledsna tankar..
Men när /om Mathilda undrar när hon blir äldre såklart hon får fråga, men tror svaren e lite annerlunda från oss, än vad /hur ni ser på det..
Ni har ett underbart liv nu, vi är så glada över det, för det är vad vi önskar dig, lycka , lycka, det förtjänar du, e i tankarna , det e ju därför jag tittar efter din blogg o så ibland, kan inte släppa taget helt, så gör så för att inte ställa till det , läser o njuter, du/ni har det gott..
Vill du inte det så e det bara till att lösenordsskydda bloggen, så kommer jag inte åt . men försök att släppa taget om hat , e svårt, men det tär upp en inifrån.. försök att se från andras ögon en ens egna bara, kan vara nyttigt.. ibland kan man till och med förstå om inte man håller med ändå , så kan man förstå hur de kanske tänkt..
stopp nu släpper jag ..

Nu e jag lite trött i fingrarna känner jag, kommer ett inlägg senare idag em/kväller .för annars blir detta för långt.. men måste skriva, ikväll kommer min älskade ,,saknade gubbe<3<3<3 jag e så glad för det :))))))


...........>man kan inte både äta kakan, och ha den kvar<.....................

badat


Nu jäklans börjar det bli varmt ordentligt, jag har till och med varit i vattnet idag, ända upp till knäna blidde det ;)
Kidzen badade såklart ordentligt, de skyr ju inga hämningar alls, tokar..


Nu närmar klockan sig em /kväll så e nice att få vara inne ett tag, har nog brännt mig känns det som, sällan händer ju inte vart år :( och ändå så smörjer jag in mig med solskydd.. suuuck.. men e ganska så van nu ..

Pratade med Ida innan, håller tummarna att hon kommer in o kan läsa upp sin utb på distans nu :)
Melvin skulle vara hos sin pappa imorgon när hon jobbar, e ganska så skönt att de verkar komma överrens lite bättre nu, så pojken har både sina föräldrar,

Är viktigt att man gör vad man kan för att de inte ska bli lidande för vuxnas tjaffs..

Satt o tittade ut över badplatsen innan när kotten badade, och tänkte tillbaks, har varit här ganska så många år tillbaks nu, och så många fina minnen man har från vart år man varit här, drog en hel del på smilet , jag har ju till och med livräddat gubben min från att drunkna, hahaha, även om det nog var den klumpigaste livräddningen genom tiderna, så kom han dock upp i liv <3<3<3

Allså jag hade helt uppskrapade knän o allt, från att ha trasslat in mig i livbojens lina när jag sprang allt vad jag kunde ut på bryggan , o stod på näsan hahaha.. ja jisses, ett av minst tusentals minnen här..

Alla har varit här utom lilla Melvin <3<3<3 så hoppas att han med kan få komma hit o sätta ngra fina minnen i våran hjärtan... mmmm .. för så småningom e allt ju bara minnen, och dem kan man ju plocka fram när man behöver dem , ingen kan ta dem ifrån en..ingen <3<3<3

Marco hade sin underbaraste sommar här, glömmer aldrig när han sa det.. han sa det även nu långt efter han varit här med, jag glömmer aldrig den semestern, önskar man kunde få den igen.. de orden värmde <3

ja som sagt många minnen, och många fler ska det bli :))kan skriva i evighet om det, haha..

nä blir mer sedan ..

..............>minnen o minnen, saknad , lycka o sorger i hjärtat, skratt<............

Åska



Jaa, igår braka det loss på kvällen, ja jävlar vad det åska, så det blidde in i husvagnen ganska så tidigt igårkväll, mullret hemma är absolut inget mot hur det mullrar här , blir liksom ljudeffekt på ngt sätt mellan bergen här tror jag, och så jag då som skulle lugna ungarna, var ju räddast av dem alla tror jag :)
kkotten var nog den som inte brydde sig alls, lilla kax pojk <3

Men vi myste upp oss i vagnen o kolla film, somnade nog ganska tidigt , men e gött det med ibland.
vädret idag är lovat regn, men än så länge e det hyfsat, lite sol o molnigt, kan ju hoppas regnet är ngn annanstans, jag vill sola idag med ju :)
man vill ju att det ska synas att man varit på semestern när man kommer hem, inte vara lika blek som när man åkte hehe ..

Tänkte se om jag hittar ngn bra bok idag, älskar ju att läsa, men har inte riktigt haft tid till det än, men ska nog se till att få det idag, ska bara hitta ngn riktigt bra..


..............>campingliv<.................

23

Hmm, såg att jag hade 23 läsare på min blogg dagligen , inte så illa ändå, då jag inte trodde jag först hade ngn då ingen visste jag börjat igen ..
men kul e det ju kanske alltid att ngn läser, fast ibland så kommer ju saker in som man ångrar sen ibland sådär i svaga ögonblick....
Nu har jag antagligen fått ngt glas vitt vin för mkt ;) för e då jag som mest tänker.

nä vet ni jag skiter nog i att skriva nu, risken finns ju att jag bubblar över .. så ses senare eller imorgon om internet e villigt hehe ...


............>att vilja<.................

Jaaaaa

Idag har det varit sol som sagt :)


så var ner till sjön då kotten var först i att bada , fick ju jaga syrran lite innan hon hoppade i med ..


Valpis ville definitivt inte bada, trots lock o bus, vägrade hon .. men i vattnet fick vi henne lite :)


så tror att så småningom hon kommer att gilla vatten hon med :)

.........>blixtrar o dunder, magiska under <..............

sussar

Vaknade av att jag hörde valpis tulta runder hos ungarna i sängen, lika bra att gå upp på morgonrundan då ju,
lycka när jag öppnade till förtältet, solen värmen mötte mig :)))) efter tråkiga dagar med regn så blidde jag så glader, blev en ganska så lång morgonrunda med valpis i skogen o bara njöt av denna friska morgon..

Nu sitter jag här med morgonkaffet o bloggar, detta e ju jag :)  kotten o Mickan sussar än, de kan ju sova nu när de e lediga , så får jag min lilla egna lugna morgonstund med .

Lugnet här i skogarna , är så nyttigt för en, man får landa, tänka , släppa saker som e jobbigt , för man e liksom här o nu, man rensar i allt som gör en stressad, tar tag i sitt dax att varva ner, och det behöver man, livet i vardagen är så smockat, fullt med måsten som gör att man ibland liksom inte orkar , utan blir tom .. nu fyller man på med ny ork o energi ..

Hoppas jag kan få lite fina sommarbilder i dag.. ha en go dag alla så länge så höres vi senare om internetet går med på det hehe .


............>carpe diem<.................

yatzy

Nu är jag mätt i magen o på ganska så soft humör, internet är kvar , bara det är underbart, sen var vi nere i byn så jag köpte ett gott vin ..
Vi har spelat Yatzy här i omgångar, jag e ingen höjdare på det , men spelar mindre roll, den stora händelsen i dag är att jag o Mickan äntligen tog itu med disken som växt sig ganska så stooor, men i regnet har vi inte velat bege oss till diskplatsen som e en ganska bit bort nu :/  men nu e det gjort :))) så nu klarar vi oss ngn dag igen..

Till middag idag blev köttbullar , nypotatis o brunsås, sallad såklart med, var attans så gott. jag e lite optimistisk nu, himmelen ser ljusare ut nu än innan, kanske uppehåll imorgon ?? hoppas iallafall..


............>minnen<................

skitväder

Som sagt här körde vi tidigare jag o barnen , i hopp om att vi körde mot solen, men i hundan heller.. regn o regn o åter regn..
det enda lilla ljus just nu är att jag äntligen lyckats hitta mottagning till internet här nu :))) men vet inte om lyckan håller i sig, så bloggar nu , och hoppas på att jag kan få in hur många jag vill framåt nu :)

Hade trevliga dagar här med Mia o dem , men de begav sig i söndags , jobb som kallade . saknar min gubbe så jag håller på att dö , vill att det ska bli Torsdag så vet jag att han kommer efter jobbet .. my love <3
Valpis lever ett riktigt gott hundliv för tillfället , blir bortklemad som bara den, finns inte så mkt att göra i vädret så blir dubbelt med mys o uppmärksamhet.
sen e hon nog lite känslig av sig , fryser lätt o så, så sover hos oss i sängen, det får hon inte i vanliga fall.men vad göra ?

Nä nu ska jag nog bege mig ner till byn en runda .. och handla ngt gott ;)


.............>glad för det lilla<..............

solen



Som det skiftade i vädret idag, regnet det bara öser ner, så blir lite andra planer för dagen nu , vi käkar mat o så här med gubben min , sen drar jag o kidzen till Solen i Bengtfors redan idag, nog kommer jag sakna ihjäl mig på gubben min, men han kommer ju upp om en vecka <3<3<3

Helt fantastiskt otroligt , jag har 27 läsare redan, fattar nada ?? liksom inte sagt detta till ngn än , tja skit i det , e ju skoj att ngn läser, kanske kan bli på gott o ont , eftersom jag tänker skriva med rakt ut som sagt denna omgången, linda gärna in saker ibland lite fint förr, men det skiter jag i nu ;) e som jag e hahaha.. har ju mannen i mitt liv , så struntar i vad andra tycker o tänker, har jag i för sig alltid för det mesta gjort ..


Nu kokar potatisen så tjabba på er ;)

..........>det luktar semester<..............

sommar

Godmorgon mina 2 läsare ;) en stooor sol på himmelen nu på morgonen iallafall :)
så nu hoppas vi den stannar till dans o firandet är över , så vi kan få en solig somrig Midsommardag , det är vi alla värda ..
Sitter såklart här med mitt morgonkaffe, inget är så gott som första kaffemuggen på morgonen..
Vad kul att du hittat hit igen vevve, det trodde jag knappast , var ju längesedan jag bloggade nu ..
Blir en lugn dag för oss här idag, eftersom ska packa o så ikväll o bege mig tidigt imorgonbitti hade jag tänkt iallafall, men go mat o dans e ju såklart ett måsten :) Midsommar e ju Midsommar .

Eftersom det e så kul att blogga igen så kommer här antagligen att hagla in småinlägg hela tiden ett tag framöver nu hehe ;)


............>familj<..........

Semester



Sååå äntligen semester, sista passet gick snabbt o bra trots arbete med resursare hehe .. blir vad man gör det till.
Nu ska vi bara klara av midsommarfirandet imorgon sen e det packa o göra sig redo för att köra långa 40 mil:)
Jag hade lite tur och fick hämta Mickan o Melvin nu ikväll, för ska ha han till imorgon em , så blir dans med honom med på gröningen, små groderna små groderna ;) hehe ska väl gå.. annars får Micke dansa med dem, e han så kanon på <3

Näää nu börjar jag bli litta nannig känner jag .. så gäsp på er eller rättare sagt gäsp på mig , ingen som vet att jag bloggar igen jue haha, känns lite konstigt att bara skriva till sig sjv, eller tjaa, gubben min kom precis på mig , så nu har jag min förste läsare hehe .. puss puss...

........>destany<.............

Im back ;)

Haft lite olika påtryckningar om att jag ska börja skriva igen, och känner faktiskt själv för att ta upp detta igen, fast denna gången väljer jag att inte återuppta min gammla med alla dess inlägg där var, det har varit , där stod en massa gammalt som inte finns i vårt liv mer , så ska inte vara med ju :))
Nu e nu och framtiden är ju morgondagen , och är det som räknas .. :))

Jag har haft otroligt svärt att släppa vissa från det förflutna, inte riktigt insett hur saker o ting faktiskt är, utan nog haft en annan syn i huet mitt som inte riktigt stämmt med verkligheten vi lever i hehe, men e lite sådan jag är..
Men tror att jag är helt redo för det nu..

Idag ska jag snart på jobbet , sista passet innan semestern, blir nog ett ganska så jobbigt sista pass, då det bara e jag som är ordinarie o helt nya vikarier, fast jag jobbar bara ngra timmar , så ska nog kunna få det att bli bra känner jag .. får väl kanske vara lite tydligare bara o säga vad o ur som ska bli gjort :))
sen efter jag haft semester så e vikarierna redan duktiga hahaha .

Imorgon e det Midsommar, som vi har valt att fira här hemma i lugn o ro, dans o så kring midsommarstången blir det såklart, och mat som hör till.. sen så kör jag o barnen till Bengtfors o börjar sommaren :)))) så kommer gubben min en vecka senare , som  jag kommer sakna honom <3

Önskar er alla, som nu inte vet att jag bloggar igen haha, en go midsommar.. känns som jag lite skriver det till mig själv nu hahaha tokigt ;)


........>chopp chopp<............

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0